Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Masterclass herken koliek bij je paard OP TIJD

Wist je dat meer dan helft van alle paarden in Nederland te dik is? Een gezond gewicht is erg belangrijk voor je paard, want overgewicht geeft ernstige gezondheidsproblemen en risico’s!

​​​​​​​Helaas zie ik als paardendierenarts veel paarden met gezondheidsproblemen door overgewicht. Ik help je graag met het verantwoord af laten vallen van je paard.​​​​​​​​​​​​​​
Presentatie door
Iris van Gulik

Over mij 
In 2008 ben ik afgestudeerd in Utrecht als  Paardendierenarts, dat betekent dat ik bijna 16 jaar paardendierenarts ben. Tijdens mijn studie en daarna heb ik veel ervaring opgedaan in de grootste paardenklinieken van Nederland, Amerika en Nieuw-Zeeland. Ik werk sinds mijn afstuderen als 100% paardenarts. Ik werk voornamelijk op de kliniek en zie veel tweedelijns patiënten doorgestuurd door collega dierenartsen. 

In mijn werk zie ik veel problemen die voorkomen hadden kunnen worden of die minder erg waren geweest als de eigenaar meer kennis over de gezondheid van zijn paard had gehad. Met de juiste kennis kun je als eigenaar eerder verschijnselen herkennen en dus eerder aan de bel trekken.

Duur
90 minuten


Deel dit webinar